Hirdetés

Fűszeres kontakt

Szezonális receptek

Fűszeres könyv

Fűszeres könyv

Feedek

Fűszer és lélek App mobilon

Legjobb ami csirkecombbal történhet!

2014.04.29. 09:36, bejegyezte: Fuszeres Eszter 1 komment

A férjem szerint ezt a képet nem tehetem ki a blogra, mert úgy néz ki, mintha szénné égettem volna az ebédet. Csakhogy ez a ebéd nagyon-nagyon jól sikerült, és van abban valami, hogy kicsit kozmás a kinézete, de ez csak azért van, mert a csirke bőre valóban megfeketedett, de ennek…

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Címkék: főétel téli étel

Vigasztaló vacsora szabadság végére

2014.04.27. 18:29, bejegyezte: Fuszeres Eszter Szólj hozzá!

Két hét után visszajönni Budapestre eléggé mellbevágó. Már a felcuccolás a lakásba se egy egyfordulós dolog, de utána beindítani a mosógépet úgy, hogy tudom, még ma négy mosás le fog menni, és akkor is csak azért hagyom majd abba, mert már nem lesz hova teregetni, hát...…

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Jövő héten Tokaji Tavasz és Nagy Tokaji Borárverés

2014.04.20. 09:18, bejegyezte: Fuszeres Eszter Szólj hozzá!

Remélem sokan itt töltitek Hegyalján az első pár igazi tavaszi hétvégét! Íme egy kis programajánló, gyönyörű helyszínekkel, fantasztikus borokkal, és igazán érdekes programokkal!Jövő héten tartják a Tokaji Tavasz rendezvénysorozatot a Tokaji Borvidéken, amelynek eseményei…

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Címkék: tokaj hegyalja zemplén tokaj-hegyalja

Báránygerinc, elronthatatlan, isteni

2014.04.18. 18:54, bejegyezte: Fuszeres Eszter 1 komment

Tavasszal vegyen mindenki bárányt, ilyenkor a legfinomabb a húsuk. Én mondjuk nagyon szeretem a növendék birkát is, annak kicsit erősebb az íze, de sokkal gazdaságosabb, mint a tejesbárány, és ha jól dolgozzuk fel, akkor a legnagyobb birka ellenzők is imádni fogják. A…

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Címkék: zsidó ünnep tavaszi étel

Mi volt a kajszi előtt?

2014.04.17. 10:25, bejegyezte: Fuszeres Eszter 1 komment

(A Boldogkői-vár tegnap)Tudom, hogy messze van még a kajsziszezon, de mi már lázban égünk errefelé. A barackfák már levirágzottak sajnos, arról épp lekéstem, pedig évek óta tervezem a nagy fotósorozatot róla, annyira gyönyörű, amikor az egész barackos gyönyörű virágba…

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Címkék: zemplén gönci kajszi Reneszánsz konyha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...