Hirdetés

Fűszeres kontakt

Szezonális receptek

Fűszeres könyv

Fűszeres könyv

Feedek

Fűszer és lélek App mobilon

A csont a lényeg

2012.02.03. 09:52, bejegyezte: Fuszeres Eszter 11 komment

Itt az ideje a lassan főtt, sűrű raguknak. Ha lennének Budapesten olyan igazi kocsmák amit fogadónak hívtak száz éve, akkor szerintem minden nap ott vacsoráznánk. Marhát ennénk a borgőzös helységben krumpligombóccal, és nehéz vörösbort kortyolnánk hozzá, vagy valamilyen...

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Címkék: hús főétel téli étel

Gezemice

2012.02.01. 09:41, bejegyezte: Fuszeres Eszter 23 komment

A gezemice tulajdonképpen egy műfaj. Nagyanyáink mindent megmentő, mindent hasznosító, mindenből tápláló ételt főző tudománya. Létezik egészen könnyű, nyári gezemice is, amikor csak kevés hagyma és pár szem zöldborsó van a levesben, némi petrezselyemmel, és létezik a...

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Címkék: leves olcsó téli étel

Hegyaljai merguez

2012.01.30. 10:27, bejegyezte: Fuszeres Eszter 14 komment

Régebben is töltöttünk kolbászt itthon, de általában fel is füstöltük. Mióta a gyerek allergiája miatt oda kell figyelnünk, hogy véletlen se legyen az ételében glutén, már a kis, sütnivaló kolbászokat is mi készítjük itthon, egyszerre letöltünk 3 kilót (ennyi fér a...

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Címkék: tokaj-hegyalja téli étel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...