Hirdetés

Fűszeres kontakt

Szezonális receptek

Fűszeres könyv

Fűszeres könyv

Feedek

Fűszer és lélek App mobilon

Tyúkpörkölt

2012.08.31. 10:30, bejegyezte: Fuszeres Eszter 9 komment

Tudom, hogy sokan frászt kapnak, amikor a sütőben való főzést ajánlgatom itt a blogon, mint a világ legkényelmesebb megoldását - az ebédre elkészüljön az étel, de közben ne is legyünk otthon - problémának. A nyári szünetben sokfélét készítettem így, reggel gyorsan...

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

· 1 trackback

Címkék: hús nyári étel egyuttegyasztalnal

Kétszáz éves töltött karalábé-recept

2012.08.29. 09:41, bejegyezte: Fuszeres Eszter 5 komment

Czifrai István 1829-ben megjelent szakácskönyvéből való a recept, vagyis majdnem kétszáz éves. Nekünk nagyon ízlett, de nem maradhat titokban, hogy édesapám csak azért gyűrt le belőle egy fél adagot, hogy nehogy megbántódjak, majd közölte, hogy jól lakott, végül negyed óra...

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Címkék: nyári étel

Civil kurázsi

2012.08.28. 09:08, bejegyezte: Fuszeres Eszter 4 komment

Remélem senki nem unja még a hatalmas River Cottage mániámat, de egyszerűen nem tudok betelni a sorozattal. Ha eltekintek attól, hogy Hugh mögött a világ egyik legnagyobb televíziós csatornája áll- oké, ettől nem lehet eltekinteni -, akkor is valami hasonló jövőt tudok csak...

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Címkék: zemplén

Egynapos éttermek Magyarországon

2012.08.21. 09:05, bejegyezte: Fuszeres Eszter Szólj hozzá!

A bisztrós lányok Ági, Györesz, én, Panna Vasárnap került megrendezésre a Restaurant Day Magyarországon is. Ez már a második alkalom hazánkban, igaz az elsőn csak egyetlen egynapos étterem nyitott ki, méghozzá egy nagykövetség. A mostani alkalmat a Based on pig karolta fel...

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Rendelj egy pohár bort! (x)

2012.08.21. 07:50, bejegyezte: Fuszeres Eszter Szólj hozzá!

Szoktatok bort rendelni a vacsora vagy az ebéd mellé étteremben? Mi otthon szinte minden vacsorához iszunk pár korty bort, de egy étteremben már sokkal ritkábban rendelünk, pedig élvezetesebb étkezés egy kis borral. A miértekre hosszan lehetne válaszolni, de sokszor futok bele...

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Címkék: bor szponzor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...