Hirdetés

Fűszeres kontakt

Szezonális receptek

Fűszeres könyv

Fűszeres könyv

Feedek

Fűszer és lélek App mobilon

Segítsüti reloaded

2010.09.17. 14:04, bejegyezte: Fuszeres Eszter Szólj hozzá!

Mert segíteni még mindig jó! Idén is lehet pár forinttal sokat segíteni a babákon. A tavalyi nagy sikeren felbuzdulva Nemis úgy döntött, újra megkéri a kedves, adakozni hajlandó blogolvasókat, nyissák ki kicsit a pénztárcájukat, és szálljanak versenybe egy tepsi süteményért....

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Selymes őszi leves

2010.09.16. 11:23, bejegyezte: Fuszeres Eszter 10 komment

  Tegnap délután almásrétest sütöttem. Amikor az almákat a mosogatóba borítottam, megcsapott az almaillat. Isten hozott ősz! Szeretem az alma illatát, amikor tele van vele a kamra, vagy a picelejáró. Valahogy olyan régi, békebeli illat, amikor még kislány voltam, és az almák...

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Címkék: leves vega őszi étel

Keserű szájíz fenyőmagtól

2010.09.15. 07:02, bejegyezte: Fuszeres Eszter 31 komment

Hétvégén jól "befenyő- magoztam". Érzem is most a büntetést, és tudom, hogy még két-három napig így lesz: erősen keserű íz a számban, különösen evés, ivás után. Annyira erős ez a keserűség, hogy szinte minden ízt tönkretesz.  Rossz ízű a sajt, keserű az alma, de ami...

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Címkék: vega beszélő

Útban a tökéletes gulyás felé

2010.09.14. 11:09, bejegyezte: Fuszeres Eszter 11 komment

Hogy készül a gulyás? Amikor a tökéletes lecsót készültem megfőzni, akkor a gulyásról is kikérdeztem az ismerőseimet. Most a kedves olvasók véleményét is szeretném megtudni! Mielőtt leírom az összesített eredményt, megosztok pár számomra érdekes szokást: jó gulyás...

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Címkék: ajánlom zemplén erdőbénye tokaj-hegyalja

Tányéralátétünk volt

2010.09.13. 12:02, bejegyezte: Fuszeres Eszter 4 komment

(Katt a nagyobb képért!) Akik nem tudtak eljönni a blogkóstolóra, azok lemaradtak a Dining Guide gyönyörű nyomtatványairól: szép volt nagyon a bel épő, külön hímeztették a kötényeket, de a kedvencem a tányéralátét volt. Külön kösz önet nekik, hogy engem nem nagy...

Ha tetszett, kövesd a Fűszer és Léleket a Facebookon is!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...